FAST FRAKT 79,- / RASK LEVERING

Frakt og levering

FRAKT & LEVERING

Leveringsmetoder  Vi kan dessverre ikke tilby levering til adresser utenfor Norges fastland. 

Servicepakke / Pakke i postkasse m sporing - Posten/Bring  Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din med posten, og vi sender vi direkte til din postkasse. Du mottar SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret/postkasse 

Hente i butikk  Alle order kan også hentes i butikken vår på Xhibition kjøpeseenter, midt i Bergen sentrum. Dette er selvsagt gratis. 

Leveringstid Normal pakke med posten regnes 2-4 virkedager . I perioder med stor pågang hos posten kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.

Vi benytter oss av Bring ved våre sendte leveranser. Bring leverer pakken til ditt nærmeste postkontor, eller til din postkasse. Begge deler med sporing. I noen tilfeller vil vi ved lokale leveranser kjøre ut varene selv, eller benytte vår samarbeidspartner Gymspot. Sms sendes ut i forkant for avtale om leveranse

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du belastes med et gebyr på 250 kr. Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.

Jeg savner ordrebekreftelse Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med kundeservice. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.

Hva koster frakt?  Vi har fast frakt på 79,- på alle våre order.  Ønsker du å returnere varen, belastes  du kun med kr 49,-.dersom du benytter returseddel som kom med pakken, eller du har fått den tilsendt på mail. Skulle ikke returseddel ligge ved pakken, kontakt oss på daybergen@day.dk, så vil vi sende link til denne. Retur ifbm bytte av størrelse vil ikke belastes porto.